Minimax Föld Napja a Nyír Plazában április 14-én

Fedezd fel a minket körülvevő világ sokszínűségét a Minimax sztárjával! Izgalmas programokkal várunk április 14-én a Föld Napja alkalmából! Játékos formában mutatjuk be, hogy mi mindent kell tennünk annak érdekében, hogy bolygónk még sokáig biztosítson egészséges otthont számunkra! Gyertek, ismerjük meg közelebbről bolygónkat együtt!

A játék során az egyes állomások teljesítését követően pontokat kapnak a résztvevők egy gyűjtőfüzetbe. Aki teljesítette az összes állomás feladatait, a gyűjtőfüzetet az urnába helyezve részt vehet a sorsoláson, ahol értékes nyeremények várnak gazdákra. A nyereményeket biztosítják: Libri, Total Döner, Don Papa, Kik, Pepco, Háda, Mesebolt Játék és Ajándék, Nyíregyházi Állatpark.

Állomások feladatai:

  • Tisztítsd meg a rétet!: 4 játékosnak együtt, összehangolt mozdulatokkal kell kiemelni és a megfelelő tárolóba helyezni a különféle hulladékokat négy kötél és egy kampó segítségével.
  • Szelektív hulladékgyűjtés – kukák: különböző hulladékok kiválogatása és a megfelelő konténerbe helyezése játékos módon.
  • Lábnyomfelismerés: A tappancs alakú IQ táblán számos lábnyom található. Te tudod, hogy melyik állathoz tartoznak?
  • Jegesmedve ugratás: Stratégiai játék gyerekeknek jegesmedvékkel, melynek lényege, hogy a pályán a játék végére csak egy jegesmedve maradjon.
  • Földünk állatvilága: a játék során tépőzárral ellátott állatokat kell a plüss földgömbön élőhelyük szerint elhelyezni.

A rendezvény ingyenes!


null