Parkolás


A Nyír Plaza parkoló 2017. szeptember 19. 00.00 órától díjfizetős.

A minél gördülékenyebb és kényelmesebb parkoló használat érdekében összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat:

- A parkolás első órája INGYENES, utána minden megkezdett óra 200 Ft. A parkolójegyet minden esetben érvényesíteni kell a díjfizető automatában! Abban az esetben is, ha egy óránál kevesebb időt tölt nálunk.

- A mozi látogatóknak 3 óra díjmentes.

A parkoló cédulát a mozi jegypénztárában, illetve távozáskor a díjfizető automatában is érvényesíteni kell!

- A bejárati sorompónál található terminálon a JEGYKIADÁS gomb megnyomásával kapja meg a parkolójegyét, melyet a parkoló elhagyásáig feltétlenül őrizzen meg.

- Amennyiben bérlettel rendelkezik, abban az esetben kérjük, hogy helyezze azt a terminálon található lézerolvasó alá a vonalkóddal felfelé.

- Távozás előtt rendezze a parkolási díját a fizető automatáknál. A parkolási díj befizetése után 10 perc áll rendelkezésére arra, hogy elhagyja a parkolót.

- A parkolójegy elvesztése esetén, illetve jegy nélküli parkolás esetén a fizető automatán található „Elveszett jegy” funkció segítségével új jegyet igényelhet. Ennek díja 4000 Ft, melyet az automatába történő befizetése után kap meg.

- A díjfizető automatában kizárólag forinttal, az automatán jelzett címletekkel fizethet

- Felhívjuk figyelmét, hogy érkezéskor a bejárati sorompónál minden esetben tartson megfelelő követési távolságot az Ön előtt haladó jármű mögött annak érdekében, hogy a parkoló rendszer érzékelje járművét!

- Abban az esetben, ha Ön bármilyen okból kifolyólag nem rendelkezik parkolójeggyel, akkor a kizárólag „Elveszett jegy” vásárlásával hagyhatja el a parkolót. Ennek költsége 4000 Ft.

- 24 órás havi parkoló bérletek, számla a Nyír Plaza Igazgatóságán válthatók

- A parkoló 24 órában, a hét mindennapján üzemel!

- Parkolással kapcsolatos egyéb kérdésekkel, ügyintézéssel érdeklődjön a +36 20 554 8382 telefonszámon vagy a nyirplaza@indotek.hu e-mail címen

A teljes parkolási szabályzat elérhető itt!

Látogasson el hozzánk, érezze magát jól a Nyír Plazában!

Parkoló