Szolgáltatások

A Nyír Plaza számtalan szolgáltatással igyekszik kellemesebbé és színvonalasabbá tenni vásárlói számára az itt tartózkodást, valamint fokozni a vásárlói élményt. 
Üzleteink szolgáltatásiról bővebben az ÜZLETEK menüpontban tájékozódhat.


Vásárlási utalvány
A Nyír Plaza vásárlási utalvány átmenetileg nem elérhető. A korábban megvásárolt, vagy a Nyír Plaza által szervezett nyereményjátékok során kisorsolt vásárlási utalványok az utalványokon feltüntetett időpontig levásárolhatóak az alábbi üzletekben: H&M, Plaza Gold, Mirror, Dorko, Harlem, Saxoo London, Orsay, U2, CCC, First Phone, Rensix, optiMarkt Optika, Pepco, Fornetti, Devergo&Friends, Pepe Jeans, Tally Weijl, Thomas Jeans, Libri, Háda, Juhász Cipő, Balance, Gas, Top Shop, Camelot, Wow, Grill-Mix, Total Döner&Saláta, Don Papa, La Plaza Cukrászda, City Diner.
Ingyenes WIFI
A Nyír Plaza egész területén WIFI rendszer működik, melynek segítségével ingyenes internetezési lehetőséget biztosítunk Önnek!
Baba - mama szoba és családi mosdó

Egy nyugodt hely, a kisgyermekes anyukák részére!

A baba - mama szoba felszerelései és kialakítása a kisgyermekes anyukák számára készült, hogy kényelmesen el tudják látni a babákat, nyugodt körülmények között, bababarát környezetben tudják megetetni és tisztába tenni a piciket.

A szobában pelenkázó, kényelmes lábtámasszal ellátott szoptató fotel, bébiétel és cumisüveg melegítő, mikrohullámú sütő, a kisbabák ellátásához szükséges felszerelések várják a babákat - mamákat.

A baba mama szoba mellett közvetlenül a kisgyerekekkel érkező családok számára kialakított családi mosdó áll látogatóink rendelkezésére.

Parkolás

A Nyír Plaza parkolója 2017. szeptember 19.- től díjfizetős.

Rövid információk:

- A parkolás első órája ingyenes, majd minden megkezdett óra 200Ft

- A mozi látogatói a jegypénztárban érvényesített parkolójeggyel 3 óra ingyenes parkolásra jogosultak

- Hétvégén (szombat, vasárnap) a parkolás ingyenes

Bővebb információ itt: http://nyirplaza.hu/parkolasTovábbi szolgáltatásaink

- Kerékpártárolók kihelyezett biciklipumpával mindkét bejárat előtt 

- Kijelölt dohányzóhely mindkét bejáratnál

- ERSTE ATM

- Mosdók: női, férfi, mozgáskorlátozott, családi mosdó

- Exclusive Change pénzváltó

- Játszóház